Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Insula Gozo – esente tari in sticlute mici pe insula nimfei Calypso

Insula-sora, Gozo este un loc cu un caracter puternic si aparte, care prezinta diferente intresante fata de ce puteti descoperi in Malta. Insula mica nu are statiuni turistice, dispune de un patrimoniu natural bogat, este mai pitoreasca, oamenii de aici se ocupa de agricultura si de pescuit, ei considerandu-se a fi gozitani si nu maltezi...

Dupa ce traversam cu feribotul, ne asteapta Victoria, capitala insulei, unde facem o vizita in Citadella, cetatea medievala si ne plimbam in centrul orasului. Apoi ne indreptam spre biserica facatoare de minuni Ta' Pinu, locul vindecarilor inexplicabile, unde puteti sa admirati icoana Maicii Domnului, facatoare de minuni. Ne astepta si golful Dwejra, cu Marea Interiora si Stanca Ciupercilor, pentru a admira dramatica intalnirea stancii cu marea sau pentru o plimbare superba cu barca (daca marea permite). In Fontana, in Satul Spalatoreselor puteti sa degustati produse traditonale, tipice insulei. Aproximativ la jumatetea vizitei noastre in Gozo poposima si la un restaurant, unde vom fi serviti cu pranzul. Urmeaza un loc fascinant si misterios: templul megalitic Ggantija, care este printre cele mai vechi cladiri existente din lume, mai vechi decat Stonehenge sau piramidele din Egipt. (Biletele de feribot si pranzul sunt incluse in pret; plimbare optionala cu barca: 4 Eur).

Adult: 70 Euro; Copil (maxim 12 ani): 60 Euro

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview