Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palatul Parisio si Satul pescaresc Marsaxlokk - grandoarea secolelor si tihna prezentului

Incepand sa formam o imagine de ansamblu despre Malta, Insula Mierii, va propunem o vizita in localitatea Naxxar, la Palatul Parisio. Timp de trei secole, acest edificiu nobiliar extravagant a fost stapanit de catre mari maestrii Ioaniti, baroni, marchizi, preoti iezuiti, comisari francezi si ofiteri britanici. Astazi va asteapta cu saloane splendide, concepute in stil baroc sicilian, prezentand mobilierul si decorul original. Frumoasa gradina italiana din jurul palatului va asteapta si ea la o plimbare.

Dupa vizita in palat traversam insula, si ne asteapta cel mai vechi si vestit sat pescaresc din sudul Maltei. Cu o istorie de peste doua milenii – avand legatura si cu istoria Romaniei –, Marsaxlokk are o atmosfera aparte: portul este populat de barci „luzzu” viu colorate si decorate cu insemne misterioase. Aici, la malul marii, la un restaurant cu specific pescaresc, vom fi serviti cu preparate din peste, specifice insulei, totul stropit cu vin local Aveti si timp liber pentru o plimbare lejera pe promenada. (Biletul de intrare si pranzul este inclus in pretul excursiei).

Adult: 50 euro, Copil (maxim 12 ani): 40 euro

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview