Plimbare, peisaje, plaja plus vizita si pranz in satul pescaresc Marsaxlokk

Adult: 35 Euro; Copil (maxim 12 ani): 25 Euro

 

La inceputul vacantei dumneavoastra, dorim sa va oferim cateva momente de relaxare, pentru a va forma o imagine de ansamblu despre Malta, Insula Mierii. Cu aceasta idee vom traversa insula principala dinspre Vest spre Sud si din Sud spre Nord.

Pentru aproximativ 1 ora si jumatate vom poposi pe frumoasa plaja naturala, Ghadira Bay unde va puteti bucura de cerul senin, razele soarelui si apa marii – nu uitati costumul de baie, prosopul si crema de protectie solara!

Vom continua calatoria noastra spre tarmul indepartat, unde ne asteapta cel mai vechi si vestit sat pescaresc din sudul Maltei. Cu o istorie de peste doua milenii, Marsaxlokk are o atmosfera aparte: portul este populat de barci ”luzzu”, viu colorate și decorate cu insemne misterioase. Aici, la malul marii, la un restaurant cu specific pescaresc, vom servi impreuna preparate din peste, specifice insulei, totul stropit cu vin local (pranzul este inclus in pretul excursiei). Si ca sa cinstim intocmai spiritul locului: dupa masa, acordam 1 ora timp liber pentru passeggiata, o plimbare lejera pe promenada, pentru a va lasa incantati pe de o parte de frumusețea mării și pe de alta parte de arhitectura grandioasa a cladirilor.