15€

Maltezii sunt un popor de oameni care imbina obiceiuri vechi pagane cu sarbatori religioase. Fiecare orasel sau sat, chiar daca are doar 1000 de locuitori, are macar o zi pe timp de vara in care sarbatoreste un sfant protector sau eveniment.

40 €

In Rabat vom vizita Catacombele Sf. Paul, muzeul si biserica dedicate acestui loc venerat de crestini. La final ne vom relaxa intr-un restaurant unde vom fi serviti cu bucate traditionale malteze (braggioli si iepure) stropite cu vin maltez. Dupa siesta vizitam cel mai mare centru comercial din Malta, orasul Sliema, in care stradute intortocheate ne imbie atat cu farmecul magazinelor traditionale, cat si cu majoritatea brand-urilor de lux. Locul ideal pentru shopping!

50€

O excursie relaxanta, care va va dezvalui frumusetea falezelor, grotelor si a porturilor malteze, la care nu veti avea nevoie de asistenta turistica.

35€

Cel mai vechi si vestit sat pescaresc din sudul Maltei - cu o istorie de doua milenii, cand barcile fenicienilor au acostat aici, ce are legatura chiar si cu istoria Romaniei.

60€

"XLENDI", fost sat pescaresc tronat de singurul izvor din Malta, acum statiune turistica si gazda noastra unde vom servi masa de pranz aproape de Goful Nimfelor. TAINE CULINARE: intalnire cu bunatatile gozitane - degustare si shopping la "FONTANA". "FEREASTRA ALBASTRA", loc feeric unde marea, de un albastru turcoaz si stancile aramii ne ofera un spectacol de neuitat.

50€
Tur de forta in istoria insulei de la granita maritima dintre Occident si Orient dar si intre Europa si Africa. Istorie, politica, razboi, arta, stiinta, religie si contraste intre popoare si culturi. Trei orase, fiecare cu istoria lui. Valletta, oras modern dar vechi de peste 400 ani, vizitam apoi Mdina, fosta capitala a Maltei, si vom incheia ziua cu Mosta.
35€

Vittoriosa este orasul cetate care a dus faima cavalerilor ioaniti dar si sediul inchizitiei papale - Palatul Inchizitiei. Geologie; Grota Albastra, vizibila de pe faleza sau din barca (daca marea permite), similara cu cea din Capri. Preistorie; templele din Hagar Qim, unde primii oameni ce au locuit in Malta acum 7000 de ani au incantat zeii cu pietre ridicate spre cer.

Excursie Turul Siciliei 5
150€

Vom traversa marea cu peste 60 km/ora, astfel ca in maxim 2 ore ajungem in POZZALLO, port din sudul Siciliei. Un autocar modern, special pentru turistii MALTA TRAVEL, ne va indrepta pe coasta de Est spre Nordul insulei aproape de Messina, pentru a vizita Perla Mediteranei.