50€

Aceastӑ excursie vӑ este oferitӑ ca o alternativӑ, ȋn cazul puṭin probabil ȋn care marea sӑ nu permitӑ efectuarea Croazierei ȋn jurul Maltei. Astfel, vizitӑm Palazzo Parisio din Naxxar, o adevӑratӑ bijuterie, cu grӑdini fermecӑtoare ṣi saloane splendide, amenajate astfel ȋncȃt sӑ arate ȋn ce condiṭii trӑia o familie nobilӑ maltezӑ.

45€

Mdina ṣi Rabat – adicӑ „centru” ṣi „periferie” – astӑzi sunt douӑ oraṣe ȋnvecinate din centrul insulei, ambele considerate adevӑrate bijuterii arhitectionice. Ȋn Rabat vom vizita Catacombele Sf. Paul, acest loc venerat de creṣtini ṣi Palatul Vignacourt.

20€

Maltezii sunt un popor de oameni care imbina obiceiuri vechi pagane cu sarbatori religioase. Fiecare orasel sau sat, chiar daca are doar 1000 de locuitori, are cel putin o zi pe timp de vara in care sarbatoreste un sfant protector.

50€

O excursie relaxanta, care va va dezvalui frumusetea falezelor, grotelor si a porturilor malteze.

35€

Cel mai vechi si vestit sat pescaresc din sudul Maltei - cu o istorie de doua milenii, ce are legatura chiar si cu istoria Romaniei.

60€

Insula Gozo – esenṭe tari ȋn sticluṭe mici pe insula nimfei Calypso

45€

Excursia noastrӑ de bazӑ, pe care nu trebuie sӑ o rataṭi, vӑ invitӑ sӑ descoperiṭi timp de o zi cel mai important simbol de pe harta arhipelagului: capitala Valletta.

40€

Vittoriosa este oraṣul-cetate care a dus faima Cavalerilor Ioaniṭi, dar ṣi groaza inchiziṭiei papale.